Busscher Woonadviseurs

Kleur en stylingadvies

Heb je interieuradvies nodig?

 

Ben je op zoek naar meubels, bedden of woondecoratie of heb je advies nodig met de indeling of kleur in je huis? Busscher woonadviseurs komt bij je thuis en we helpen je dan graag. Neem contact op via info@busscher-woonadviseurs.nl of bel naar 0541351226. We kunnen dan al een aantal zaken doornemen, maken een afspraak en komen dan met de gewenste kleur- of stofstalen bij je thuis.

 

Kleur en stylingadvies bij Buscher woonadviseurs in Denekamp

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wil er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. 

Onze stylistes Karin en Siebine helpen je graag helpen bij het (her-)inrichten van je woning. In onze winkel vind je voldoende voorbeelden en grote stalen om de juiste materiaalkeuze te kunnen maken. Natuurlijk adviseren wij je graag vanuit onze praktijkervaring en zorgen wij voor de perfecte montage. Wij komen ook graag bij je thuis komt voor het geven van een deskundig advies op maat

Maak meteen een afspraak voor advieswij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tip: Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte waar je advies voor wilt. Maak eventueel een moodboard van jouw stijl. Hier vind je alvast leuke ideeën.

Aanbieding!

40% korting op alle Auping showroom matrassen en hoofdkussens

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: