Busscher Woonadviseurs

Advies

Interieuradvies

Wij willen u graag helpen bij het (her-)inrichten van uw woning. In onze winkel vindt u voldoende voorbeelden en grote stalen om de juiste materiaalkeuze te kunnen maken. Natuurlijk adviseren wij u graag vanuit onze praktijkervaring en zorgen wij voor de perfecte montage. Wij komen graag bij u thuis komt voor het geven van een deskundig advies op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak

Mocht u geinteresseerd zijn in een workshop op het gebied van inrichting, kleur en stijl, stuurt u ons dan een berichtje. Dit kunt u doen onder de pagina: contact. Uw gegevens komen dan in ons bestand te staan en zodra wij een workshop op de agenda hebben staan, sturen wij u een mail terug met nadere informatie.

 

Onderhoudsadvies

Alle materialen hebben onderhoud nodig. Uiteraard geven we hier altijd advies over bij de aanschaf van de producten. We hebben een uitgebreide collectie onderhoudsmiddelen, waarmee u gegarandeerd bent van het juiste onderhoud voor vloeren, gordijnen, meubelen van hout en leer.

Tips voor tapijt:

Voor alle vlekken geldt: wees er snel bij! Vaak werkt deze simpele oplossing: pak direct een handdoek, natmaken met water, uitwringen en op de vlek leggen. Laat de handdoek het werk doen. Herhaal dit net zo vaak tot de handdoek niet meer verkleurt. Laat de vlek daarna rustig drogen. Gebruik géén fohn, hitte kan de vlek fixeren.

In de vlekkenwijzer van James kun je de vlek en de bijbehorende oplossing vinden.

Tips voor hout:

Hout heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Natuurlijk komt er een keer een krasje of beschadiging door het gebruik.  Voor veel problemen is er een oplossing. Test alle producten altijd vooraf op een niet zichtbaar deel van het meubel. Bekijk of er geen verkleuring of zelfs schade ontstaat.
Hout verkleurt door de invloed van zonlicht! Houdt u daar bij het polijsten of schuren rekening mee (doe dus voorzichtig en druk niet te hard).
Als er namelijk teveel van de (verkleurde) toplaag van het hout wordt weggeschuurd, komt het onverkleurde hout naar boven.
Dit kan kleurverschil ten opzichte van het verkleurde hout opleveren.

Op Oranje staan alle problemen en de oplossingen overzichtelijk bij elkaar.

 Tips voor leer:

Zo werkt het Royal Leather Care programma

Stel u koopt een nieuw lederen meubel bij een meubelzaak die dealer is van Royal Leather Care.
U kunt er dan voor kiezen om uw nieuwe lederen meubelen 5 jaar lang te beschermen tegen vlekken en calamiteiten en onder de 5 jarige service van Royal Leather Care No Risk te laten vallen. Deze 5 jarige onderhouds- & vlekken/calamiteitenservice geldt voor de meeste leertypen, maar NIET op geschuurd leder zoals nubuck en suède en NIET op met was afgewerkt leder zoals schapenleder, Old Saddle leder!

Onder deze 5 jarige service vallen o.a.:

• Ballpointstrepen.
• Brandgaten welke veroorzaakt zijn door sigaren en/of sigaretten.
• Vlekken op oliebasis.
• Vlekken op waterbasis.
• Vlekken op basis van vet (ook hoofdvet).
• Transpiratievlekken van bijvoorbeeld handen.
• Nadelige invloeden op uw leder van medicijngebruik.
• Afgeven van kleding.
• Scheuren, craquelé, etc…

Kortom: de meeste huishoudelijke “ongelukjes” en nog veel meer!

Mocht u tijdens deze 5 jarige service geconfronteerd worden met problemen die binnen de servicevoorwaarden vallen, dan meldt u de klacht zelf aan en wordt deze geheel kosteloos verholpen!

Leer heeft een lange levensduur. en heeft onderhoud nodig

Merken

Aanbieding!

Jubileum boxspring

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: