Busscher Woonadviseurs

Al 90 jaar Busscher woonadviseurs

Busscher woonadviseurs is een echt familiebedrijf. In 1925 is Bernard Busscher begonnen met een meubelmakerij annex aannemersbedrijf. In de loop van de jaren ging de aandacht steeds meer in de richting van de meubels. De huidige eigenaar Benno Busscher heeft de zaak overgenomen van zijn vader Johan. Busscher woonadviseurs wordt dus al door de derde generatie gerund. In 2000 is de winkel uitgebreidt met 600m2 en een entree aan de kant van de Oranjestraat.  Benno wordt bijgestaan door zeer gemotiveerd en ervaren personeel, bestaande uit 3 verkoopmedewerksters, 2 stylistes en 2 stoffeerders. 

 

Kom eens binnen bij Busscher Woonadviseurs in Denekamp en laat u verrassen. Als u binnenkomt vanaf de Oldenzaalsestraat, zult u versteld staan hoe groot onze winkel is! U loopt langs diverse sfeerkamers en de relaxfauteuils naar de raambekleding en vloerenafdeling.

Entree Oldenzaalsestraat

Entree Oldenzaalsestraat

Via de entree aan de Oranjestraat vindt u onze collectie raambekleding en vloeren. Tevens is aan deze kant de opgang naar de beddenafdeling.

Entree Oranjestraat

Entree Oranjestraat

Wij kunnen u echter niet via deze site persoonlijk vertellen wat onze bijna eindeloze mogelijkheden op meubelgebied zijn. Daarom nodigen wij u van harte uit om persoonlijk in onze 2 verdiepingen tellende woonwinkel van in totaal 2000m2 de sfeer te komen proeven en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u te bespreken. 

 

Aanbieding!

Supersale van AGS

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: