Busscher Woonadviseurs

Service

Service

Busscher woonadviseurs biedt u de mogelijkheid om gratis stalen van vloerbedekking en raamdecoratie aan te vragen. Gemakkelijk als u niet precies weet, welke kleur het worden moet. Of als u wilt weten hoe de stof voelt.

Maatwerk

Samen met Allure kasten leveren wij maatwerk in schuifdeuren, kastenwanden en inloopkasten. Wij zorgen ervoor dat het resultaat precies overeenkomt met úw wensen. Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires. Daarbij mag u rekenen op de allerbeste service, van ideeënvorming tot oplevering. De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs, wij regelen alles voor u. Doordat we uitsluitend met de allerbeste materialen werken, kunnen we u zonder meer tien jaar garantie geven op bewegende delen.

Inmeten en monteren

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor vloer of raamdecoratie, komen wij langs om de situatie te bekijken en de maten op te nemen. Elk product wordt daardoor op maat geleverd. Voor het monteren werken wij met vakmensen. Zij hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat het product dat u met zorg heeft uitgezocht ook deskundig en met zorg wordt gelegd of gemonteerd.

Garantie

Alle meubelen uit de collectie van Busscher woonadviseurs zijn producten van hoge kwaliteit. Wij leveren volgens de garantievoorwaarden van de CBW, de Centrale Branchevereniging Wonen.

Aanbieding!

40% korting op alle Auping showroom matrassen en hoofdkussens

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: