Busscher Woonadviseurs

Gordijnen en vitrage

Gordijnencollectie

Busscher woonadviseurs heeft een uitgebreide collectie gordijnen en vitrages. Van kleurrijke jacquards tot subtiele drukstoffen, van verduisterend tot transparant. Probleemloze stoffen die gemakkelijk toe te passen zijn in elk interieur. Er zijn veel mogelijkheden om gordijnen op te hangen. Kijk hier voor sfeer ideeën.

Vitrage en inbetween

Door de ruime keus in kleur, transparantie en dessins, heeft Busscher woonadviseurs altijd een stof die bij uw leefstijl past. We hebben een handige Roomplanner van de Ploeg en met stoffen van Kendix, zodat u alvast een indruk krijgt wat inbetweens of vitrage voor uw huis kan doen.

Linnen

Linnen is een 100% natuurlijke stof. Het heeft wel als eigenschap dat het kreukt. Als u dat niet erg vindt, haalt u met linnen gordijnen een produkt in huis met een natuurlijke en landelijke uitstraling. Wij hebben een collectie linnen gordijnstoffen in huis die bestaat uit 100% linnen en een linnenmenging.

Atelier

Als u gordijnen bij ons heeft uitgezocht, worden deze in ons atelier op maat gemaakt. Zodoende kan  er op elke confectiewens worden ingespeeld. Een enkele plooi, vlinderplooi, zeilringen of waveplooi? Ontwerp uw eigen gordijn met onze Gordijndesigner. Er is  namelijk veel mogelijk!

Gordijnrails

U kunt natuurlijk  kiezen voor een eenvoudige rail. Maar om uw gordijnen extra aandacht te geven, kunt u deze ook ophangen aan een gordijnroede of railroede. We kunnen niet via deze site laten zien, welke mogelijkheden en technieken er allemaal zijn. In onze showroom hebben we meerdere systemen en kleuren.

Merken

Aanbieding!

Jubileum boxspring

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: