Busscher Woonadviseurs

Plissé en Duette®

Plissé en Duette® Shades

Plissé gordijnen hebben één laag geplooide stof, Duette® shades hebben er twee.  Daarom zijn er bij Duette® shades geen touwtjes zichtbaar. Busscher woonadviseurs heeft een collectie die bestaat uit meer dan 300 stoffen en een uitgebreide keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Er zijn 3 plooibreedtes nl. 25 mm, 32 mm en 64 mm
Plissé en Duette® shades zijn bij uitstek geschikt voor standaard ramen, maar ook in afwijkende raamvormen, zoals ronde, schuine of driehoekige ramen. Door de isolerende werking kunt u op stookkosten besparen in de winter. In de zomer reduceren duettes de warmteopname.
Tevens verbeteren duettes de akoestiek en reduceren geluid uit de omgeving.

Modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van zowel plissé als Duette® shades verkrijgbaar. De meest bekende is wel de Topdown uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

Ook is er Lite Rise®. Deze Duette® shade is voorzien van een metalen handgreep, waardoor er geen koorden zichtbaar zijn. Dat maakt dit model kindvriendelijk.

Het is mogelijk om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers. 

Lightblock™ is een ander uniek verduisteringssysteem.

Ook is er de mogelijkheid om in het geval van brede ramen een plissé met overlap te bestellen. Dat betekent dat het product breder gemaakt kan worden dan de stofbreedte. U kunt kiezen waar de overlap komt, bijvoorbeeld in het midden van het product, maar u kunt er ook voor kiezen om de overlap voor een raamstijl te laten plaatsen. Overlap is mogelijk voor de meeste plissémodellen, maar niet bij iedere stof. 

Merken

Aanbieding!

World of Living

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: