Busscher Woonadviseurs

Plissé en Duette®

Plissé en Duette® Shades

Prachtig in de plooi met dupli gordijnen. Deze raamdecoratie brengt rust en warmte in je ruimte. Ideaal als je op zoek bent naar ontspanning na een drukke werkdag. Het gordijn is bovendien extra verduisterend, dus ook erg geschikt voor de slaapkamer.

Een dupli gordijn is eigenlijk een dubbellaags plisségordijn. Het dupli gordijn bestaat uit twee plisségordijnen tegen elkaar. De plooien staan zo tegenover elkaar dat de ruimtes tussen de twee stoflagen een honingraatstructuur krijgen. Deze ruimte zorgt voor geluiddemping en houdt warmte vast.

Dubbellaags gordijn

De stof vouwt zich op als een harmonica. Sommige dupli gordijnen hebben een top down bottom up mogelijkheid, waarbij je zowel de boven- als onderkant op en neer kan bewegen.

Omdat een dupli gordijn dubbellaags is, zijn er geen koordjes zichtbaar. Het is ook mogelijk om een twee-in-éénmodel te kiezen. Hierbij kun je kiezen voor twee verschillende stoffen, bijvoorbeeld één transparant en één verduisterend. Op die manier kun je de lichtinval en de privacy heel precies regelen.

Creëer de perfecte sfeer voor optimale ontspanning. Bouw je energie weer op om alles weer aan te kunnen.

Meer informatie over dupli gordijnen vind je bij Buscher woonadviseurs in Denekamp. Loop gerust eens BINNEN om een kijkje te nemen in onze stalen.

 

Merken

Aanbieding!

Jubileum boxspring

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: