Busscher Woonadviseurs

Bedtextiel

Bedtextiel

Onze collectie dekbedovertrekken heeft zachte tinten voor een frisse en gekleurde dessins voor een intiemere uitstraling in de slaapkamer. Bedtextiel, zoals dekbedovertrekken en spreien, bepalen namelijk de sfeer in de slaapkamer. Slapen als in een hotel? De collectie overtrekken van perkal-katoen geeft uw slaapkamer een luxe uitstraling als in een hotel.

 

Hoofdkussens

Het hoofdkussen moet uw hoofd optimaal ondersteunen. Omdat er zoveel verschillende slaaphoudingen zijn, zijn er ook zoveel kussens. Voor mensen met een voorkeur voor het slapen op buik, rug of zijligging. Met dons, veren, latex , traagfoam of een  synthetische vulling.

Busscher woonadviseurs heeft een kussencollectie met ondersteunende, vochtregulerende en ventilerende kussens. Om een goede keus te kunnen maken, biedt Busscher woonadviseurs in Denekamp de mogelijkheid om een hoofdkussen een paar nachten thuis te proberen. Vraag wel even naar de voorwaarden.

beddengoed Auping

 Matrasbeschermers

Gebruik altijd een molton matrasbeschermer tussen het hoeslaken en de matras of topper. Het vochtopnemend vermogen verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van de matras.

Voor de sterk transpirerende slapers zijn er matrasbeschermers en kussenslopen met een 3-D toplaag. Hierbij wordt door de 3-D toplaag het vocht direkt afgevoerd in plaats van opgenomen door de gebruikelijke molton. Zo ontstaat een droger en aangenamer slaapklimaat.
De open structuur van de 3-D toplaag garandeert een optimale ventilatie. Het dan nog aanwezige vocht wordt snel opgenomen in de katoenen jersey onderlaag.Door de continue ventilatie verdampt dit vocht echter ook weer snel. Het resultaat: een comfortabel droog slaapklimaat.

Dekbedden

Lekker slapen doe je onder een goed dekbed. Bij Busscher woonadviseurs heeft U een ruime keus in dekbedden, met vullingen van dons, synthetische vezels en wol.

Dons is altijd gemengd met kleine veertjes. Het donsgehalte (10 tot 100%) moet daarom vermeld worden. Hoe meer dons, hoe lichter het dekbed. Bij synthetische vulling moet vermeld worden of de vezels hol of gesloten zijn. Holle vezels zijn veerkrachtiger en isoleren beter. Wol is meestel 100% zuivere lams- of scheerwol

De tijk moet dicht genoeg geweven zijn om de vulling binnen te houden. Denk ook aan Nomite en goed ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van de tijk. Deze verschillen in dekbedden laten wij u graag voelen en zien in onze showroom in Denekamp.

Dekbedden zijn onderverdeeld in warmteklassen

Warmteklasse 1 Ideaal voor koude slaapkamers en/of mensen die het snel koud hebben.
                          2 Gemiddelde warmte-isolatie. Deze dekbedden zullen de meeste mensen goed bevallen.
                          3 Voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers.
                          4 Echte zomerdekbedden, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden.

Merken

Aanbieding!

World of Living

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: