Busscher Woonadviseurs

Aanbieding!

Ubica Bodysense matrassen tot 60% voordeel

Bekijk actie »

Matrassen en bodems

Matrassen

Er zijn veel soorten matrassen. Van hoogwaardig polyether of latex, tot pocketvering matrassen en visco-elastische matrassen. Naast dat een matras uw lichaam zo comfortabel mogelijk moet ondersteunen, moet u ook probleemloos kunnen omdraaien.

Omdat elk persoon anders is in lengte, gewicht en lichaamsbouw, en een andere manier van slapen heeft, is de keuze van matras en bodem strikt individueel en gebonden aan persoonlijke wensen. Busscher woonadviseurs helpt u graag met de juiste keuze.

Nieuw zijn matrassen gemaakt van GELTEX®.  Geltex is een innovatieve mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Geltex biedt  ligcomfort zonder drukpunten, ergonomische ondersteuning, antibacteriële bescherming en  in elk seizoen een perfekt slaapklimaat.

 

Bodems

Een matras werkt altijd samen met een goede bodem. Ook in bodems zijn er verschillende soorten. U kunt kiezen uit een lattenbodem, spiraalbodem of boxspring. Deze bodems zijn te leveren in een vaste en verstelbare uitvoering. In onze showroom in Denekamp kunt u alle modellen zien en testen.

 

 

Merken

Aanbieding!

20% korting op raambekleding

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: