Busscher Woonadviseurs

Vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Hoe u een vertrek gebruikt, bepaalt het gewenste vloertype. In de slaapkamer een comfortabel en geluiddempend tapijt. De (bij-)keuken vraagt om oersterk en onderhoudsarm vinyl. Wilt u een vloer op basis van natuurlijke materialen? Ga dan voor marmoleum. En last-but-not-least kun je ook kiezen voor het sterke, duurzame, onderhoudsarme, stabiele en stille pvc.

Kijk ook eens op www.woonadviseursdenekamp.nl  voor meer ideeën en tips.

 

Voor het behoud van de vloer is het raadzaam om een goede mat te gebruiken.

In de herfst- en winterperiode waarin je vuil, modder, water en sneeuw aan de schoenen zo naar binnen loopt, adviseren wij om een schoonloopmat te gebruiken. Deze multifunctionele mat voor binnen veegt vuil gemakkelijk weg. Door de open structuur verdwijnt het vuil in de mat. Een mat van polyamide (PA) neemt daarnaast ook nog eens goed vocht op. Het gebruik van een schoonloopmat biedt bescherming aan de vloer en verkleint dus de kans op beschadigingen en krassen.

De schoonloopmat is zeker tijdens deze seizoenen dé perfecte deurmat voor binnen. Wij adviseren altijd om een binnenmat te combineren met een buitenmat, zodat onnodig vuil zo veel mogelijk buiten de deur blijft. De grootte van een mat hangt natuurlijk af van de beschikbare ruimte, maar ook wat je mooi vindt. Zorg wel dat een mat qua formaat zijn werk kan doen. Een schoonloopmat geeft het beste resultaat wanneer er minimaal 3 stappen op gezet kunnen worden.

 

Voordelen van een schoonloopmat op een rij:

Aanbieding!

40% korting op alle Auping showroom matrassen en hoofdkussens

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: