Busscher Woonadviseurs

Pvc vloeren

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. Een PVC vloer is (bijna) niet van echt te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Pluspunt: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling. Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen? Je vindt bij Busscher woonadviseurs in Denekamp een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC, dan kies je voor een vloer die levenslang meegaat. 

Een PVC-vloer is een sfeervolle, strakke vloerbedekking. Comfortabel, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud, heeft een hoge vochtbestendigheid, is bureau- rolstoelvast en is geschikt voor vloerverwarming.

Een PVC-vloer wordt in stroken of tegels rechtstreeks op de ondervloer verlijmd. In principe moeten alle typen afwerkvloeren geëgaliseerd worden. Omdat de geringste oneffenheid in de ondervloer, als er niet geëgaliseerd wordt, zich zal gaan aftekenen. Busscher woonadviseurs weet precies hoe de vloer gelegd moet worden en je komt dan ook niet voor verrassingen te staan. Er is ook een PVC-vloer collectie met click-systeem, waardoor deze verhuisbaar is.

Busscher woonadviseurs heeft meerdere collecties PVC in huis.

Huiscollectie:

Busscher woonadviseurs heeft PVC vloeren in alle soorten en maten. Zo is de kunststof vloer bij ons verkrijgbaar in plankvorm, tegelvorm en visgraatvorm. En welke vorm ook je voorkeur heeft, je kiest uit een palet aan kleuren en dessins. Ga je voor een betonlook of een houtlook? Voor een grijze of witte vloer? Dankzij de natuurgetrouwe structuur en het unieke karakter van iedere plank of tegel zijn onze PVC vloeren nauwelijks van echt te onderscheiden. Alsof er een echte eikenhouten vloer ligt.

VT-Wonen:

De vloeren uit de vtwonen PVC collectie zijn door het natuurgetrouwe karakter bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Afgestemd op de laatste woontrends bestaat de collectie uit een brede plank, diverse patroonvloeren waaronder een Hongaarse punt en visgraatmotief en 2 tegeldecoren die ook verkrijgbaar zijn in een extra grote afmeting. De vtwonen PVC vloeren zijn ook nog eens oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee.

Moduleo:

De pvc planken en pvc tegels in de Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. We vergroten het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen we de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XL-planken en tegels beschikbaar in de Transform- en Impress-collectie. 

Originele parketplanken zijn nooit identiek. Er is altijd sprake van een natuurlijke verscheidenheid in het dessin. Een Moduleo pvc vloer is net zo uniek. We creëren immers authentieke vinyl vloeren met vrijwel geen herhaling: onze absolute bestseller heeft niet minder dan 90 unieke planken per dessin! 

 

Hier enkele pvc-vloeren door Busscher woonadviseurs gerealiseerd

 

Merken

Aanbieding!

Jubileum boxspring

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: