Busscher Woonadviseurs

Wonen

Het Corona-virus ontregeld op dit moment de hele wereld.

Busscher woonadviseurs is voorlopig geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op afspraak of na telefonische aanmelding. Alleen op die manier kunnen we werken volgens het advies van de RIVM en gepaste afstand houden. Via mail en telefoon kunnen we al veel met u bespreken.
We zijn te bereiken op 0541 351226 of info@busscher-woonadviseurs.nl
De reeds geplande afspraken gaan door. Wel vragen wij u om de afspraak te verplaatsen als u zich grieperig voelt, koorts heeft of verkouden bent en/of moet hoesten.
Wij hopen op uw begrip als wij er noodgedwongen voor moeten kiezen de werkzaamheden bij u uit te stellen of dat de bestelde goederen later geleverd gaan worden.

 

Busscher woonadviseurs is een eigentijdse  woonwinkel in Denekamp met een vloeroppervlak van 2000m² verdeeld over 2 verdiepingen, vol inspiratie en interieur-ideeën. Bij ons vindt u alles op gebied van wonen onder één dak. Van vloerbedekking tot raamdecoratie en gordijnen, van meubelen tot slaapkamers. 

In onze showroom adviseren wij u deskundig bij de inrichting van uw woning. Een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u ook uw woon- en slaapwensen realiseren? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor meer woonideeën kijk je ook op www.woonadviseursdenekamp.nl

Blader hier door ons magazine. Je kunt deze ook ophalen in de winkel.

 

  Mooier wonen in Denekamp begint bij Busscher woonadviseurs.

Aanbieding!

Supersale van AGS

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: