Busscher Woonadviseurs

Kleur en styling advies

Kleur en Stylingadvies bij Busscher woonadviseurs

Zaterdag 9 november is de Inspirationtour aanwezig bij Busscher woonadviseurs.

De Inspiration Tour is er voor iedereen! De interieuradvies dagen zijn regelmatig op locatie te vinden bij verschillende speciaalzaken. Op zaterdag 9 november a.s. bij Busscher woonadviseurs in Denekamp! Tijdens het gesprek wordt er een ontwerpplan op maat gemaakt. Een interieurarchitecte voorziet je dan gratis en geheel vrijblijvend van kleur- en stylingsadvies, tips en tricks. Busscher woonadviseurs zorgt voor koffie/thee met iets lekkers en een goedgevulde goodiebag. Wil je gebruikmaken van het advies van de interieurarchitecte, dan is inschrijven wel noodzakelijk. Maak snel een afspraak, want vol is vol!

Tip: Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte waar je advies voor wilt. Maak eventueel een moodboard van jouw stijl.

Meld je hier aan voor de Inspirationtour 

Kleur en styling advies

Kun je niet komen op de Inspirationtour? Onze stylistes Wilma en Karin helpen je graag helpen bij het (her-)inrichten van je woning. In onze winkel vind je voldoende voorbeelden en grote stalen om de juiste materiaalkeuze te kunnen maken. Natuurlijk adviseren wij je graag vanuit onze praktijkervaring en zorgen wij voor de perfecte montage. Wij komen ook graag bij je thuis komt voor het geven van een deskundig advies op maat

Maak meteen een afspraak voor advies, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Lookbook

Wil je alvast leuke ideeën opdoen voor je huis? Neem dan een kijkje in ons lookbook.

Aanbieding!

Herfstvoordeel

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: