Busscher Woonadviseurs

Kleur en styling advies

Kleur en Stylingadvies bij Busscher woonadviseurs

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wil er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Wil je alvast ideeën opdoen, bekijk dan hier ons filmpje over de diverse woonstijlen.

Onze stylistes helpen je graag helpen bij het (her-)inrichten van je woning. In onze winkel vind je voldoende voorbeelden en grote stalen om de juiste materiaalkeuze te kunnen maken. Natuurlijk adviseren wij je graag vanuit onze praktijkervaring en zorgen wij voor de perfecte montage. Wij komen ook graag bij je thuis komt voor het geven van een deskundig advies op maat

Maak meteen een afspraak voor advies, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tip: Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte waar je advies voor wilt. Maak eventueel een moodboard van jouw stijl. Hier vind je alvast leuke ideeën.

 

Aanbieding!

Jubileum boxspring

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: