Busscher Woonadviseurs

Pvc vloeren

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. Een PVC vloer is (bijna) niet van echt te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Pluspunt: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling. Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen? Je vindt bij Busscher woonadviseurs in Denekamp een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC, dan kies je voor een vloer die levenslang meegaat. 

Een PVC-vloer is een sfeervolle, strakke vloerbedekking. Comfortabel, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud, heeft een hoge vochtbestendigheid, is bureau- rolstoelvast en is geschikt voor vloerverwarming.

 

Een PVC-vloer wordt in stroken of tegels rechtstreeks op de ondervloer verlijmd. In principe moeten alle typen afwerkvloeren geëgaliseerd worden. Omdat de geringste oneffenheid in de ondervloer, als er niet geëgaliseerd wordt, zich zal gaan aftekenen. Busscher woonadviseurs weet precies hoe de vloer gelegd moet worden en je komt dan ook niet voor verrassingen te staan. Er is ook een PVC-vloer collectie met click-systeem, waardoor deze verhuisbaar is.

Je kunt kiezen uit houtdessins, van traditioneel tot eigentijds, natuursteenmotieven, betonlook, metaaldessins en frisse unikleuren.

Hier enkele pvc-vloeren door Busscher woonadviseurs gerealiseerd

 

Merken

Aanbieding!

Bekijk actie »

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: